top of page

ADGANGSKONTROLL
MED ID-KORT PÅ MOBIL

Hvem har vel ikke opplevd å lagt igjen nøkkelkortet sitt i jakken eller vesken en brukte i går, og først oppdaget det når en kommer på jobben? Mobilen derimot, er det litt vanskeligere å glemme.

Adgangskort på mobil

I samme mobilapp som du kan invitere til møter og reservere møterom fra, har den ansatte også sitt personlige adgangskort. Måten dette fungerer på er at den består av en QR-kode som den ansatte skanner ved porter/dører, hvor på skanneren ber om den ansattes pinkode. Stemmer pinkode med QR-koden, åpnes dørene. 

QR-kodeleser

i stedet for RFID-leser

Vår QR-lesersystem er ikke bare et godt substitutt til dagens mye brukte RFID-løsning, men den er ikke minst en vesentlig rimeligere adgangskontrolløsning. Vår QR-leserapp lastes ned på iPoder som monteres på hver adgangsport og dør. Fordelen med en iPod som skanner framfor en normal QR-skanner, er at iPoden bygger mindre, koster mindre og kan i større grad respondere til den som skanner seg gjennom.

Kompatibel mot alle typer porter og dører

Vårt system er integrert mot alle Boon Edam sine sikkerhetsporter og -dører. Dette gjør det ekstra enkelt å komme i gang med både adgangs- og besøkssystemet vårt.

Supplér adgangskontrollen internt i bygget med mobilbasert portåpner for bedre kontroll av hvem som har adgang til bygget.

bottom of page