top of page

HVOR ROMMENE SJELDNERE STÅR UBRUKT

I en hektisk hverdag er det fort gjort å glemme å avbestille møterommet man bestilte forrige uke dersom man ikke har bruk for det allikevel.

 

Med VIPdisplay blir møterommet ledig etter 15 minutter dersom oppmøte ikke er bekreftet, slik at andre som har bruk for møterommet kan benytte seg av det.

Om møteskjermene

Det er enkelt å sette opp møteskjermene. Kjøp en iPad, installer VIPdisplay fra App Store. Via innstillinger velg ett av de fire formatene du ser til høyre. 

VIPdisplay har integrasjon til besøkssytemet. Displayet viser antall inviterte og ankomne gjester. Den som booker møtet velger om deltakerliste vises på skjermen og eventuelt om det vises på skjermen inne på møterommet samt i resepsjonen. 

Dørene til møterommene kan åpnes via møteroms display kun ved å skanne QR-koden adgangskortet eller besøkslappen med kameraer på skjermene. Dvs møteleder og inviterte gjester kan åpne låst dør til møterommet. 

Ved evakuering går skjermene i rødt og varsler med melding  "EVACUATION - Du not use elevator". Denne meldingen kan tilpasses. 

Screen Shot 2020-11-22 at 14.52.14.png

MØTEROMSSKJERMENE

MED FOKUS PÅ OVERSIKTELIGHET OG FUNKSJONALITET

Dynamisk tidslinje gir visuell oversikt over rommets bookingplan.

Kun 3 steg for møtereservasjon. Velg et ledig(grønt) møtetidspunkt, skriv inn ditt mobilnummer og så tilsendt engangskode.

Utviklet i HTML5 og er dermed kompatibel for de fleste nettbrett.

Møteromspanelene er integrert mot både Google Calendar og Office 365.

Passer det bedre å holde møtet et annet sted enn på kontoret, kan du nå enkelt sette møtestedet for eksempel på nærmeste café ved hjelp av VIPadm mobilappen.

Egil Mørner, Founder & CEO

3 måter å reservere et rom på

Fra jobbkalender

VIPadm er integrert både mot Outlook og Google Calendar. Dermed kan du reservere møterom fra din jobbkalender når du inviterer til et møte.

Fra mobil

Enten det viktigste for deg er å holde møtet på ett spesifikt møterom eller til én spesifikk tid, kan du enkelt prioritere ditt søk etter rom fra mobilappen, reservere rommet og invitere møtedeltakere.

Fra møterommet

Passerer du et møterom du gjerne skulle reservert til et møte, kan du gjøre dette direkte fra våre møteromspaneler.

Vær klar til å motta dine møtedeltakere

Opprett et møte, sett møtelokasjon og inviter kolleger og gjester til møtet. Få oversikt over alle møter du skal holde og er invitert til. Alt fra mobilen.

Venter du noen på besøk en dag uten at det skal være et formelt møte, har du både firmakontakter, mobilkontakter og tidligere besøkende lagret i appen og det blir dermed enkelt å invitere ved noen få trykk. De inviterte blir dermed forhåndregistrert som besøkende og vil umiddelbart motta invitasjon med veilbeskrivelse og en personlig QR-kode. 

 

Dette er fordelaktig for byggets sikkerhet og det sparer i tillegg den besøkende for tid under besøksregistrering. Det eneste den forhåndsregistrerte trenger å gjøre ved ankomst er å skanne sin QR-kode og ta et bilde, og besøksetikett blir så printet.

bottom of page