top of page

Enten din bedrift har en bemannet eller ubemannet resepsjon, kan du være trygg på at sikkerheten er ivaretatt med VIPadms besøkssystem. Gjester registrerer enten seg selv når vedkommende ankommer eller skanner QR-koden som ble sendt per sms da verten sendte invitasjonen. Verten får sms når han eller hun har fått besøk. Ved bruk av sikkerhetsdører, kan det ved oppsett av besøkssystemet avgjøres hvilke dører den besøkende skal kunne entre på egen hånd med sin besøkslapp og hvilke de skal kunne entre med følge av sin vert. Som administrator vet du til enhver tid hvem som er på besøk i bygget.

Besøkssystemet vårt er det VIPadmproduktet med lengst historie. Dét kombinert med vårt kontinuerlige fokus på å forbedre brukervennligheten er noe av det vi tror gjør systemet velegnet for å håndtere stor besøkstrafikk.​ Elegante besøksbevis med bilde av gjesten, parkeringsbevis, melding til vert når gjesten er ankommet og WiFi-tilgang på sms til gjesten er bare noen av funksjonene som medfølger i vårt besøkssystem. Alle funksjonene kan tilpasses fra den passordbeskyttede innstillingsfunksjonen i nettbrettappen vår, VIPvisitors.

For høyere sikkerhetsnivå er én av systemets valgfunksjoner designet slik at verten må passere porten ved hjelp av sitt ID-kort før gjesten kan passere ved hjelp av sin besøksetikett (QR-kode). Slik forhindrer en at gjesten kan entre bygget på egenhånd.​ En annen fordel ved VIPvisitors er at besøkende kan forhåndsregistreres. Gjesten mottar en invitasjon på sms med kart, QR-kode og detaljer for møtet på sms. Ved ankomst skanner den forhåndsregistrerte gjesten sin QR-kode, blir fotografert (valgfritt) og besøksbevis blir skrevet. Dette sørger for særlig høy sikkerhet om en velger invitasjonskrav i innstillingene i appen.

Les mer om dette nedenfor.

VIPvisitor

Du finner vårt besøkssystem i AppStore.

NOEN AV VÅRE MEST POPULÆRE SPESIALINSTILLINGER

ALT INKLUDERT I APPEN.

Parkeringsbevis

Sørg for at dine besøkende står trygt parkert - print parkeringsbevis samtidig som besøksetiketten.

WiFi-tilgang til gjest

Gi de besøkende som ønsker det tilgang til WiFi. Mot slutten av registreringen kan de hake av for å motta engangspassord til gjestenettet på sms.

Invitasjonskrav

For høyere sikkerhet, kan besøkssystemet kreve at gjester må være invitert

og forhåndsregistrert for å kunne registrere sitt besøk og entre bygget.

"Takk for besøket"

Send en "takk for besøket"-melding til besøkende når de skanner seg ut av bygget med med kontaktinfo til den de besøkte. 

Bilde av besøkende

Forhindr at besøksetiketter som er kommet på avveie kan misbrukes - print bilde av den besøkende på besøkslappen.

Midlertidig ID-kort

Ivereta sikkerheten også når ansatte har glemt igjen sitt ID-kort hjemme. Ved en enkel registrering, kan ansatte få et midlertidig ID-kort printet.

Gradert søk i ansattelisten

Unngå at uvedkommende bruker besøkstabletene til å "snoke rundt" i ansattelisten. Med gradert søk må en skrive større deler av navnet til den ansatte for å få opp søkeforslag.

"Husk meg"

Ved ønske, har de besøkende, med denne funksjonen, mulighet til å velge å bli husket i besøkssystemet slik at det går raskere ved neste registrering. De velger også hvor lenge de skal bli husket. 

Individuelle etikettdesign

Er det flere firmaer i bygget, kan hver enkelt bedrift ha sitt etikettdesign som passer til deres merkevare og grafikkstil.

Brandingforside

Ønsk dine besøkende velkommen med en egentilpasset startside. På denne måten er det ingen tvil om hvilket firma besøkssystemet gjelder for.

INVITER DINE GJESTER - SIKKERT OG EFFEKTIVT

Gjør besøksregistrering til en raskere manøver med VIPadms forhåndsregistrering. I tillegg til den normale kalenderinvitasjonen, kan gjester motta SMS Invitasjon 24 timer før møtet starter (se bildet). Ved å skanne QR-koden skrives besøksetikett og sms sendes til vert. QR-koden kan også brukes som døråpner.

Få enda større kontroll over hvem som får entre bygget ved å velge invitasjonskrav i systeminnstillingene.

ELEGANT OG FUNKSJONELL

Vi tilbyr elegante besøkslapper i ulike størrelser og utforminger, som enkelt kan byttes ut i våre innstillinger. 

En kan også velge å bruke ulike design til ulike firmaer eller eventer for å skille de besøkende fra hverandre.

bottom of page