top of page
VIPprocess.jpg

VISUELL DOKUMENTERING FRA START TIL SLUTT

Hender det du prøver å huske hvor du lagret et spesifikt bilde eller detalj om et prosjekt du holder på med? Med vår modul for dokumentering av prosesser har du alt lagret på ett sted, tilgjengelig både fra app og websiden.

Få oversikt over fremdrift i deres prosesser med beskrivelse, dato, bilder og de involverte for hver statusoppdatering. Skulle det være noe du ikke husker eller en detalj du ikke så etter ved et av dine prosjekter, kan du enkelt gå tilbake i prosesshistorikken og finne det du leter etter.

NÅR ER DETTE SYSTEMET RELEVANT?

Vår modul for prosessdokumentasjon er relevant for prosjektstyring av sentrale driftsprosesser, utvikling av nye produkter, forskning, renovering av bygg og service av datautstyr med mer.

VIPprocess - document the whole process.jpg

SKAN KODEN, TA BILDE OG BESKRIV PROSESSEN

Ved hjelp av vår modul for dokumentering av prosesser kan en enkelt lage statusoppdateringer for hvert essensielle steg i en eller flere pågående prosesser. Hver prosess har sin QR-kode, som gjør det raskt for appen å identifisere hvilken prosess du ønsker å gjøre opp status for.

Har du ikke allerede en QR-kode, kan du opprette en ny prosess/prosjekt som lar deg legge inn nødvendige detaljer, samt oppretter en ny unik QR-kode for prosessen.

Prosessene organiseres i grupper, som du har lett tilgjengelig nederst i appen.

bottom of page